Відбувся майстер-клас із приготування суші!

Поцінувачі японської кухні надовго запам’ятають день 8-го серпня, який вони провели в суші-барі “Бонсай”, що знаходиться в кіровоградському Дендропарку. Адже ті, хто обожнюють смакувати суші, побували на майстер-класі по приготуванню даної страви! Всі таємниці вишуканого смаку вмить стали розкритими перед тими, кому вдалось поринути у світ загадкової японської кухні. Досвідчений майстер-шеф коментував кожну складову процесу приготування, зазираючи до історії, чим підживлював увагу слухачів. Деякі занотовували собі нові кулінарні відомості, а деякі пішли простішим шляхом – знімали на відео мистецтво приготування даної страви. На особливу увагу заслуговує авторська ідея майстер-шефа – рол”Патріот”, як він сам прокоментував:

“Мені хотілось довести, що можна поєднати японську кухню із українською символікою.”

 І погодьтесь, що йому це вдалось! А усім присутнім поталанило відкрити для себе загадковий рецепт приготування патріотичної новинки.

Ось такий шанс навчитись готувати суші отримали гості Дендропарку останнього робочого дня тижня! 

 

Опубліковано:
Категорія: Події